tiistai 25. huhtikuuta 2017

HYMYILYÄ

Heissaaan! Mä ehdin nyt vasta kunnolla ajan kanssa koneelle kiireisen viikonlopun jälkeen.
Viikonloppu olikin sellasta suhaamista että! 


Perjantaina parhaan lapsuuden ystävän synttäreitten viettoa, uusiin ihmisiin tutustumista, hyvää vege ruokaa, live bändejä ja naurua. Launatai puolestaan alkoi pariacro kurssilla josta kipitin suoraan Kattilahallille Indiedaysyn järjestämään päivätapahtumaan. Siellä olikin paljon ihania kanssa bloggaajia taas paikka pullollaan, oli ihana nähdä ja jutella kaikkien kanssa joita yleensä näkeekin vain valitettavasti tälläisissä tapahtumissa, olis myös super hyvää ruokaa (kiitos Roots) ja kaikkea mitä nyt yleensäkin, brändejä ja yhteistyöjuttuja. Itse enimmäkseen nautin seurasta ja siitä ruuasta.

Sitten kotiin ja pieni huili ennen kuin ystäväni tuli mun luo laittautumaan illan gaalaa varten. Pian oltiinkin taas auringonlaskun aikaan Kattilahallilla säkenöivien ihmisten keskellä. Nautittiin illan aikana upeista live esiintyjistä, palkintojen jaosta, taas kerran hyvästä ruuasta ja drinkeistä. 
Jatkettiin vielä hyvällä porukalla jatkoille missä tanssittiinkin jalat kipeiksi. Aivan liian myöhään hypättiin ystäväni kanssa taxiin ja äkkiä nukkumaan, koska aamulla kello soi aivan liian aikaisin pariacro tunnille, jonne päästiin kuitekin yllättävän pirteinä! 


Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet töiden suhteen vähän iisimmät, mutta tällä viikolla hommaa onkin enemmän ja luulen, että oonkin aika poikki tulevana viikonloppuna, kun edellinen oli yhtä pyöritystä.

Kiitos kaikki kehen törmäsin viikonlopun aikana, oli ihana jutella ja tutustua niihin, joita en vielä tuntenut. Tälläset viikonloput, ihmiset ja kohtaamiset antaa vain niin paljon voimaa ja energiaa. <3 

Kuvat: Laura Laukka

Nyt mä kuitenkin siirryn vihdoin ja viimein netflixsin ja 13 reasons why - sarjan pariin joka on aivan liian koukuttava ja luulen, että saan pian vieroitusoireita jos en sitä pääse nyt heti katsomaan! Haha, suosittelen sarjaa kaikille! 

Nauttikaa toverit ihan kaikesta jookos? Mä teen just nyt niin mun elämässä ja hymyilen.

6 kommenttia:

 1. Voi ei miten aurinkoiselta ja ihanalta siun blogi näyttääkään, ja siun hymy kuvissa sai minutkin hymyilemään. Kovin harvoin näkee oikeasti asukuvia, joissa ihmiset hymyilevät ja tämä sinun blogi kyllä erottui joukosta siinä suhteessa!

  http://sadepaivana.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mari, voi kiitos!! Ihana kuulla, että mun hymy sai sutkin hymyilemään <3 Hymy on kyllä yks sellanen asia joka tarttuu ja voimaannuttaa :') Ihanaa kevättä sinne!!

   Poista
 2. Sä oot vaan niin ihana! Sun kirjotuksista ja kuvista tulee aina hyvälle mielelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih mie pakahdun!! Voi kiitos, ihana kuulla. Kyllä tälläset kommentit saa vaan hymyilemään entistä enemmän <3 :')

   Poista
 3. Onpa tosi kivoja kuvia ja ihana tuo sun asukin! <3

  http://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fiia! Mäkin tykkään kovasti, rento ja simppeli :') Nyt ku vaa tulis jo sellaset kelit et pääsis noin kevyesti jo käppäilemään kadulla! Niitä odotellessa :'D

   Poista